Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zamrażanie żywności
ISBN
83-204-2332-5 : zł 67
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 3 rozsz.
Hasła przedmiotowe
Mrożonki technologia
Mrożonki technologia podręcznik akademicki
Mrożonki.01.01 technologia podręcznik akademicki
Mrożonki technologia podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
W poprz. wyd. odwrotna kolejność aut.
Bibliogr. s. 654-663. Bibliogr. s. 654-663.
Dla studentów politechnik i akademii rolniczych, także konstruktorów urządzeń zamrażalniczych.
Link
http://polona.pl/item/10018593
245
%a Zamrażanie żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1999.
300
%a 685, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 25 cm.
500
%a W poprz. wyd. odwrotna kolejność aut.
504
%a Bibliogr. s. 654-663.%a Bibliogr. s. 654-663.
521
%a Dla studentów politechnik i akademii rolniczych, także konstruktorów urządzeń zamrażalniczych.
650
%a Mrożonki
%x technologia
650
%a Mrożonki.01.01
%v podręcznik akademicki
%x technologia
650
%a Mrożonki
%v podręcznik akademicki
%x technologia
650
%a Mrożonki
%v podręcznik akademicki
%x technologia
700
%a Postolski, Jacek
%e Autor
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/10018593
920
%a 83-204-2332-5 : zł 67